(+373) 688 48 480


Luni - Vineri 8:30 - 17:30
NGA a debutat în anul 2015, conceptul care stă la baza activității s-a născut din dorința de a genera o schimbare și de a aduce profesia contabilă într-o nouă dimensiune a economiei. La sfirșitul anului 2015 NGA deservea 9 companii, astăzi colaborăm cu peste 100 de parteneri care au încredere deplină în noi. Pe parcursul a 6 ani de activitate NGA a devenit mai mult de cât un concept, este o echipă, sursă de motivație și creștere continuă. Am dezvoltat o companie bazată pe o politică de activitate individuală. Fiecare angajat al nostru este o sămânță, pe care o plantăm în cel mai bun sol și de care îngrijim chiar și atunci când este un arbore solid, astfel ne-am asigurat durabilitatea. Un vânt poate doborâ un copac dar niciodată întreaga padure. Acum suntem încrezuți în fiecare pas făcut, acum știm mai bine ca oricând că decizia de azi este rezultatul de mâine.

CUM LUCRĂM?


ÎNTÂLNIREA

Împreună vom identifica modul în care compania noastră vă poate fi utilă, totodată v-om discuta și stabili clauzele precontractuale.

AUDIT PREVENTIV

Evaluarea situației contabilității în compania Dvs. Determinarea volumului de lucru, iar în dependența de acesta vom stabili prețul și ultimele clauze contractuale.

ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Aici totul este simplu! Vom semna contractul și vom lua asupra noastră toate grijile dumneavoastră legate de contabilitate.

DEZVOLTAREA

Ca rezultat ve-ți primi mai mult timp și mai multe posibilități pentru dezvoltare. Noi ne bazăm pe principiul WIN-WIN, succesul partenerilor noștri este și succesul nostru.

Galerie

Echipă profesională și unităVrei o carieră în contabilitate? 

Servicii contabilitate în Moldova

2015-2022 © All rights reserved nga.md

(+373) 68 848 480